dimarts, 28 de gener del 2020

Descobrim el talent de la Sylvia Calvo




És un honor donar a conèixer a una amiga meva, la dissenyadora de moda Sylvia Calvo, que amb la seva inmensa creativitat i talent s'ha fet un nom a les passarel.les d'arreu del món.






Com neix la idea de fer servir els sacs de cafè per convertir-los en Moda Sostenible?

El material més sostenible és el que ja existeix. Seguint principis d'Economia Circular, el residu d'una indústria pot ser la matèria prima d'un altre.
D'aquí que els sacs de cafè, després de fer el seu servei de transport del cafè, els recollim i els transformem per donar-lis un altre ús. És un repte per nosaltres el portar un residu a una passarel.la. Fins ara ja els hem mostrat a Barcelona, Austràlia, Budapest, Bèlgica...


                                                   


I el secret per enamorar a tanta gent...

El ser un mateix i treballar posant el cor amb tot el que fem amb aquests materials. Respectar i escoltar a tothom amb la mateixa cura que ens agradaria trobar-nos a nosaltres.
Creure en el que fem e intentar aprendre cada dia una mica més per anar ampliant els nostres coneixements en totes les àrees de la nostra activitat i, creure en la nostra capacitat de crear i transformar un material oblidat dotant-lo de bellesa.


Vas participar en l'última Marató de TV3...Enhorabona!!

Sí, és un gran plaer poder aportar a la comunitat a través de la nostra feina.
Hem participat en varis events per recollir fons per causes benèfiques i són participacions que m'agrada molt poder fer ja que és una manera de aportar a la societat amb el que sabem fer des del cor.







Has fet xerrades arreu... quina és la idea més important que els hi comuniques als teus seguidors?

Que sempre és possible emprendre amb idees innovadores, i si mirem al nostre volant podem trobar residus que els podem transformar i donar-lis un altre us, una altra vida.
Que el canvi de paradigma i el canvi de una economia lineal a una economia circular no és sols un repte sinó que també ens aporta noves oportunitats per desenvolupar i emprendre.

Intueixo que el teu equip de treball ha estat capdal per arribat tant lluny...

Tot els que han estat a Sylvia Calvo BCN han aportat valor a la nostra feina fent que cada dia avancem un pas més i que continuem millorant en tots els aspectes com a empresa i  com persones treballant en equip. És essencial la suma de coneixements i acompanyats sempre podem arribar més lluny.

Els teus dissenys tenen línies sòbries i minimalistes...

El material que utilitzem té molt de caràcter i les línies  simples aporten elegància i complementen la identitat dels sacs.






La dona/home que vesteix la Sylvia Calvo és...

És una persona segura de sí mateixa, que sap el que vol, que vol ser elegant però al mateix temps transgressor, modern, i únic.
Que aprecia la qualitat i els valors sostenibles amb els que treballem, i que vol participar en el canvi de paradigma que el planeta està demanant...





El teu procés de creació

Un tema... uns sacs... visió... i molt cura amb el material a les nostres mans a l'hora de treballar.


Tens alguna influència artística que t'hagi marcat... Coco Chanel per exemple...

Coco Chanel m'agrada molt per la seva elegància, per ser transgressora a dins de la moda i com a dona de caràcter que va creure en la seva capacitat de crear i créixer.
Les línies de Dior, Valentino... són també molt inspiradores. Línies netes i elegants aplicant conceptes nous.





I per acabar defineix-nos el que és l'Economia Circular


Breument, l'Economia Circular vol preservar els recursos naturals, aprofitar els recursos ja existents al nostre voltant, treballar amb processos nets, no tòxics, i evitar la creació de residus. És transversal i alguns dels seus pilars principals són la investigació, la innovació, la tecnologia i la comunicació.


La pàgina web: www.sylviacalvobcn.com

Instagram: @sylviacalvobcn



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada