dimecres, 21 de juny del 2017

Conversa amb l'empressària Montse Argelaguet




Hola amics!


La Montse Argelaguet, una persona amb una inmensa passió per la vida i el seu projecte emprenador... i això fa que hagi arribat tant lluny!







Quan neix el vostre projecte i per què?

La gestació és un procés lent que va consolidant-se a foc lent, és un tema que de sempre ha estat a l'adn de la meva família, al meu avi per part paterna era inventor i per part materna el meu besavi era escultor, el "Lleó" de la Plaça del Mercat entre d'altres escultures de Girona, és obra d'ell, a més veient desitjos, necessitats al estar en fira d'inventors, també al voler treure invents al mercat i trobar les dificultats que sorgeixen i que no hi ha un lloc centralitzat on trobar solucions, portar a la idea de crear un lloc per solucionar-ho.
Tal com està concebuda avui podem dir que al gener del 2012 va nèixer "Girona Innovació", tot i que continuem evolucionant ja que ens adeptem sempre a les necessitats dels inventors.




 
Si un artista (com jo) es posa en contacte amb vosaltres, què obtindrà a canvi?



Nosaltres som gestors o acceleradors de idees podriem dir principalment, amb lo qual ens posem a treballar en funció de la necessitat o solució que l'inventor o l'artista tingui.







Quin és el secret de portar a terme una bona marca?


La marca és el nom amb el que ens presentem als demés, triar-la i gestionar-la bé és fonamental per a estar protegits legalment i per a que ens coneguin.




Dona'm exemples de projectes que hagin tingut èxit...

El èxit depèn molt de la voluntat de cada persona, per alguns portar la seva idea endavant ja és un gran èxit per altres és obtenir un gran rendiment econòmic, per altres, etc... Hem participat en moltes idees i invents en diferents fases i no voldria destacar cap en particular ja que tots tenen un valor en si mateixos. Per a mi personalment l'èxit és saber que cada dia faig possible amb il.lusió i honestedat que les noves idees arribin al mercat.
























E-book pràctic coixí per utilitzar
l'e-book còmodament

































Obridor d'ampolles de cava 

 


La idea dels invents la trobo genial... Com és el públic que us entrega els objectes? 

Tots o pràcticament tots hem tingut alguna idea en quan a millorar alguna cosa per a que ens facilités la vida, per això ens trobem múltiples persones amb múltiples sensibilitats. De totes maneres nosaltres acompanyem en procés d'inventar superant dificultats, registrant la marca, trobant solucions tècniques o de packaging, etc... amb lo que no ens fem depositaris dels invents sino que ajudem a fer-los realitat i vendre'ls.



La seva pàgina web...

www.gironainnovació.com 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada