diumenge, 12 de gener del 2020

Descobrim el talent de la Pamela Nadal




És un honor per a mi donar a conèixer el talent de la gran empresària especialista en lideratge femení, Pamela Nadal.





Com va nèixer la teva passió per la Emprenadoria?

Sempre he sabut que volia tenir la meva pròpia empresa o ser la meva pròpia directora general. No sabia en què ni com, però sabia que algun dia seria empresària.

M'agrada crèixer constantment i superar reptes, però també m'agrada mantenir el meu equilibri personal i guardar temps per a mi i pels meus. De manera que l'emprenadoria és un excel.lent acord per assolir aquest objectiu.

Treballes moltíssim però al mateix temps la satisfacció es triplica i a més ho adaptes al teu estil de vida i no pares de crèixer mai. Tu ets la que poses el límit d'aquest creixement, que és el més meravellós per mi i el meu caràcter.



Què és la Roda de la Vida?

La Roda de la Vida és una eina que es fa servir en el coaching per tal de veure quina és la situació que tens en totes les parcel.les importants de la teva vida. No es tracta de que tot estigui al 100%, sino de trobar l'equilibri dins de totes aquestes parcels.les importants per tu.


La Roda de la Vida es basa en les parcel.les importants de cadascú, ja que tots som diferents i tots tenim prioritats i valors diferents.



Per exemple, pots tenir la parcel.la laboral molt ben coberta però si descuides el teu jo personal, o l'àrea de cura personal o física, o la teva família, segurament no et sentiràs plena, sino que tindràs aquella sensació de buid que tots hem patit en algun moment. De la mateixa manera que si tens molt ben cuidada tota la teva àrea personal però no et sents realitzada a nivell professional et sentiràs frustada. Cadascú ha de trobar el seu propi equilibri.



Has treballat a països com Sant Francisco i Paris...

Sí, he tingut el privilegi de treballar a Sant Francisco, a on vaig anar a estudiar l'anglès i durant un temps vaig poder treballar en una petita empresa de telecomunicacions americana. Després quan vaig decidir tornar, vaig anar a treballar a Barcelona però seguia tenint el "gusanillo" de l'estranger i vaig tenir el privilegi de poder anar a treballar a Paris durant quasi 6 anys. Vaig treballar en dues grans empreses, en el departament internacional a on vaig conèixer i aprendre moltíssim de diferents cultures i diferents maneres de fer.
Va ser una experiència enorme, tant a nivell professional com a personal.


La figura del mentor/a és molt important avui dia?

Amb el món digital, tot està canviant molt ràpidament. Els llocs de treball clàssics s'estàn destruint i ara més que mai, cal adaptar-se al nou paradigme. Les empreses es composaran de persones freelance que aportin un valor real. S'acaba el temps de les nòmines i els treballs de tota la vida.

Cal diferenciar-se i aportar el nostre valor únic. Un mentor, és algú que ja ha passat i ha arribat allà on tu vols arribar.
De manera que treballant amb ell t'ajuda a estalviar temps, que és el més important en aquesta vida, i t'estalvia el famós "prueba, error" que tanta frustació i mals de caps ens porta en el nostre creixement personal i professional.

A més les persones que volen créixer, inverteixen en elles i en les seves carreres i un mentor t'injecta tot allò que necessites per anar més ràpid i a més tens a una persona a qui li has de "rendir cuentas" semanalment, de manera que treballes d'una manera molt més efectiva i enfocada. D'aquesta manera tens els resultats garantits.


Explica'ns com vius l'experiència de la transformació de les teves dones...


És una sensació mágica. Sempre havia treballat en empreses, amb bons càrrecs i bons sous, però sempre tenia una insatisfacció per allò que feia.
Quan vaig decidir emprendre i vaig començar a tenir les meves primeres clientes i veia els resultats i el que em deien em produia una satisfacció que em feia saber que anava pel bon camí. Ja que una emprenadoria sempre té moments difícils que et fan dubtar si ho estàs fent bé.


Quan arriben, perdudes, amb inseguretats, amb dubtes de si ho estàn fent bé en les seves decisions, amb una comunicació poc persuasiva i una imatge que no és autèntica perquè és, en ocasions descuidada, en altres amb una màscara que està impedint el seu creixement i en d'altres molt neutre.

Totes elles sense un lideratge influent i persuasiu. Quan acaben, totes elles dones un tomb de 360 º en la seva vida, sabent que poden fer tot allò que es proposin. Aprenen a tenir i establir nous hàbits que les facin ser les dones líders que volen ser, tenen una imatge acord a la seva personalitat, amb una comunicació persuasiva i una mentalitat guanyadora, amb una actitud positiva i constructiva.

Tot està a la nostra ment?


El 80 % dels nostres resultats són fruit de la nostra ment. 

Si tu creus que no pots aconseguir alguna cosa estàs encartada. I al contrari també. La teva ment és la que posa els límits i les barreres. Si l'entrenes obtindràs tot allò que desitges.

La ciència de la ment és apassionant i és increible allà a on podem arribar si ens ho permetem. El primer pas és prendre RESPONSABILITAT i deixar de la queixa i el victimisme. I després cal accionar. "SIN ACCIÓN, NO HAY CAMBIOS Y NO HAY RESULTADOS".



Les xarxes socials ens han facilitat el mostrar-nos tal qual som i donar-nos a conèixer?

Les xarxes socials és una gran finestra per mostrar el que fem i poder arribar a la gent per tal de que vegin que és possible fer tot allò que volem aconseguir. No obstant, si no les sabem fer servir, també poden ser una font de frustració i de tristesa.

Com tot a la vida, hem de saber quines comptes seguim per empoderar-nosanar cap amunt.



Vivim en una crisi de parelles i d'autoestima generalitzades.... és perquè no ens estimem prou a nosaltres mateixes?


La crisis de parelles que s’està vivint és nomès un reflexe de la crisi que s’està vivint a nivell personal. El món en el que estem vivint ara demana fer un pas endavant i ser protagonista de la història, però per això cal atrevir-se i estar orgullosa de la persona que ets. I “estar orgullosa de si mateixa” no és una acció que ens han fomentat de petits.

Ens han inculcat a no mostrar-nos febles,o vulnerables i hem començat a ser persones que no som. I quan prens aquest camí arriba un moment en que es crea un conflicte perquè ja no vols seguir essent aquella persona en la que t’havies convertit i que no estimes i has de començar a conèixer qui ets i estimar aquella nova persona. I com que és algo desconegut, et fa trontollar tot. Pero el camí de l’autoconeixença per acabar essent la pròpia directora de la teva vida és formidable.


M'ha encantat un vídeo en el que parles de la "manera de caminar"... diu molt d'una persona?

El que dius i el que no dius parlen de tu. Els teus actes i el teu comportament parlen de tu, més que les paraules que dius. Amb el teu cos pots canviar l’energia i els resultats del que estàs obtenint. La manera de caminar comunica quin tipus de persona ets, si ets una verdadera líder o si per contra ets una víctima o una conformista del que “t’ha tocat viure”.

Canvia la teva forma de caminar i obtindràs una vida completament diferent.


Pàgina web: www.pamelanadal.com

 
INSTAGRAM@pamelanadalcoach
FACEBOOK: @pamelanadalcoach









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada