dimecres, 23 de juliol de 2014

Conversa amb la Dolo i la Francesca de YourstyleareyouHola a tots!Com us vaig prometre coneixereu a dues dones super emprenadores amb molta marxa, la Dolors Aznar i la Francesca González.  Són unes assesores d'imatge que els apassiona aquest món.

                                              La Dolo i la FrancescaA veure Dolo, en què ets especialista?

Tant els meus estudis com la meva trajectòria profesional ha sigut al món de la moda. En tots aquests anys he passat per tots els departaments d'una empresa de moda i he pogut seguir tot el procés d'una marca i d'una prenda amb tot el que implica. Desde el concepte marca, passant per el disseny pensant al consumidor, fins la manera d'exposar o vendre en un visual o aparador.

Després amb els anys i dins un projecte familiar i com a dona emprenadora i creativa vaig endinsar-me al món de l'interiorisme. Aprofitava tots els coneixements adquirits a la moda, tant sols canviava el producte final, però els procesos eren idèntics. D'aquesta manera com a propietària d'una empresa d'interiorisme vaig fer-me de més experiència en marketing i xarxes socials, a més d'apropar-me a les necessitats en primera persona del client final i com gestionar-les. Allò també és igual que ara... la gent moltes vegades quan canvia casa seva (o el seu negoci) és perquè vol canviar quelcom de la seva vida. Necessita moure el món des de les seves mans. 

Les dos portem tot, però les nostres trajectòries ens han portat al mateix camí ja que durant aquests anys i sense pensar-ho ens estàvem preparant pel que fem.
No som especialistes cadascuna en una cosa en concret, però sí podríem dir que jo dono l'enfoc pràctic, d'empressa, de marketing, de negociacions, de clients, d'interiorisme i la part técnica de les xarxes socials.
I tu Francesca?

Tanto en estudios como profesionalmente... siempre ligada al mundo de la moda. Ha sido algo innato en mi desde jovencita.

Inconscientemente al principio y muy conscientemente con el paso de los años... Siempre me han dicho que era un don la visión que tengo para ver y saber sacar lo mejor y el mejor partido de las personas.

En el fondo como dice mi socia Dolors... durante estos años y sin pensarlo realmente nos estábamos preparando para llegar a donde estamos ahora.

Sí, las dos hacemos de todo... pero yo soy la más impusiva y apasionada. Dolo es la que está con los pies en la tierra... como ella dice yo soy la parte "fresquita y creativa".

Me encanta escribir para la magazine internacional Bigshot 360, de la que llevo la parte hispana, también escribo post de moda y tendencias, para otras personas...
Y adoro Polyvore, es una red social a nivel mundial, donde se pueden crear montajes y combinaciones de ropa y diseño, donde doy rienda suelta a mis creaciones en el cual tengo más de 3000 seguidores y 800.000 visitas a sets.

En la actualidad soy una mujer de 50... y tantos que le encanta la vida que le ha tocado vivir y tiene claro que... Una cosa es la pasarela y otra la calle...  


El vídeo de la presentació de yourstyleareyou:


https://www.youtube.com/watch?v=40xZdda3rUI


Com i quan va sorgir la idea dels Events a l'Hotel Gallery?

S'havia de donar sortida a moltes de les botigues i petit comerç que portàvem per tal de promoure la seva marca i producte... i també la nostra!!
Feia poc que ens posàvem en solitari i que sortíem de rere el teló, també era una bona  manera de fer-nos veure i promocionar-nos a nosaltres mateixes i dir-li al món que havíem arribat!!

Per què vau triar aquest i no un altre?

És un hotel molt dinàmic, molt receptiu a fer coses així que savíem que si li propossàvem un content plan mensual amb cara i ulls però molt original els hi podia agradar, a més com totes les negociacions, un no al principi no és senyal que no es pugui fer sino que la fòrmula no és la correcte, ja que no agrada a totes les parts. Així que vam pensar en fòrmules i vam fer reunions fins que va nèixer les WOMAN TOP.


Cuideu el bon feedback amb els col.laboradors?

Sempre!! Nosaltres en events així tenim dos clients... els col.laboradors i la persona que passa per la porta.
Per tant intentem que ambdòs guanyin en aquesta experiència, que sentin que ha valgut la pena pujar al Top i conèixen's.
Com aconseguiu despertar tant de glamour?

No, vivim continuament en un glamour constant! Tenim una casa i una familia i un dia a dia molt normal. El glamour el posem per donar màgia al procés. Però no venem glamour... venem xics de felicitat i evolució tant personal com de comerç. En el fons ningú vol viure en continu glamour... només vol viure feliç i nosaltres ajudem en un dels aspectes que més condicionen en la percepció de la felicitat... L'acceptació dels demés.
La roba que ens posem defineix la nostra personalitat?


La roba que ens posem no és que defineixi... sino que transmet la nostra personalitat. Treballem amb la personalitat i l'essència de la persona, l'acompanyem en descobrir allò que li agrada de si mateixa, tant corporal com actituds i el potenciem amb la vestimenta.


Donem coherència al que realment és i se sent i el que percebeixen els demés, aquesta és la clau de la seguretat a l'hora d'establir relacions de tot tipus.
Ensenyem a dominar l'art de comunicar-nos també amb la nostra imatge. Com percebeu que no s'adecua i que necesita canviar i millorar?

Hi ha una part més técnica de proporcions corporals i harmonies de color i d'aquí sabem quines formes i colors han de tenir les prendes que hem de proposar al client.
I l'altra part més personal, d'estil de vida, de predileccions, de necessitats, d'allò que parlàvem del que vol transmetre als demés.


Si és així, ho teniu difícil perquè faci el pas o surt de manera instantánea?

La gent no està acostumada a que li preguntin QUÈ VOLS? a tu t'agradaria??. Estem acostumats a que les marques ens crein necessitats, ens venguin encara que no ho volem ni necessitem i això t'esborrona com a èsser concient que pren decisions.
Només cal preguntar què volen, què esperen, què els hi agradaria canviar... i canviar-lo.Diu-m'he algunes frases típiques que us diuen al fer la transformació...


Es repeteixen dos conceptes:


- Amb raó això ja no m'ho posava, ostres mai havia sapigut perquè no em veia bé amb aquest color o perquè no m'agradava de per si...

Li ratifiquem les seves intuicions envers allò que li escau bé i el que no.


- Ostres! Mai hagués dit que això em quedaria tant bé! Mai m'havia provat una cosa així, ni mai m'havia quedat bé aquesta prenda, com és que ara sí?...

Li sorprenem amb prendes que creien que no li escaurien però amb formes que li afavoreixen o encertem el color o li acabem de donar el toc amb complements que donen proporció i harmonia al look i d'aquesta manera es pot posar aquella prenda que li agrada però que mai es veia bé.

El llenguatge corporal va lligat amb el tipus de roba que portem?

 Totalment! Si tu et notes segura amb allò que portes posat fins i tot la postura i la forma de caminar canvia!
L'actitud amb els altres i per tant dels altres cap a tu.

L'estil i l'elegància són naturals o s'aprenen amb un especialista?L'estil és una percepció que tothom té en brut, de vegades només cal potenciar o donar el toc de gràcia d'un profesional per tenir un estil propi... no pas només estil.

L'estil no és un per tots... l'estil és teu. Quan l'estil és teu i et defineix... la major part de les vegades aquesta seguretat desenvoca en elegància.

Hi ha persones per això, que el seu estil propi o la seva actitud no és considerada per la resta de la societat com l'ideal d'estil i elegància, però si ella mateixa és conscient d'això i ho asumeix com a propi i personal amb seguretat; ens trobem amb el fenomen de la originalitat, i quan demostres coherència amb el que ets i transmets, la gent valora aquesta "sinceritat" encara que mai hagis obert la boca... És curiós però així funcionem, per impressions.

Diuen que quan coneixes una persona tant el que diu com el que fa es una ínfima part de que tens en compte a l'hora de valorar-la. Primer mirem i treiem conclusions, i a partir d'aquí tot el que digui o faci passarà per aquesta premisa. 
No té perquè ser prejudici, de vegades és una molt bona impressió que després quan parla o fa decepciona. Per això és tant important la coherència amb allò que creus que és la millor versió de tu mateix i el que puguin percebre els demés en una primera impressió... i de primera impressió només n'hi ha una! Em vau ensenyar que tota dona té 3 tipus de formes de cos. Això és super desconegut. no?

Les formes i les assesories no són exclusives de les dones.
Tota persona independent del sexe té una forma de cos catalogada. Això potser és desconegut per la majoria de la gent, però les persones que tenen una imatge pública ho tenen molt en compte gràcies al profesional que porta la seva imatge.

Tota persona que surt a la tele té una assesoria d'imatge exclusiva de formes i colors i ensenyen la millor versió de si mateixos.
La part de la nostra feina que més coneguda és la de personal shopper, però catalogar la forma del cos és la técnica i treball principal fins i tot per portar algú a fer shopping.Vosaltres trieu les marques i els esponsors o són ells que us mostren el seu catàleg?

Nosaltres triem les marques, han de tenir un charm, una base de creativitat, d'estar receptius envers l'evolució i la millora. Ni totes les marques volen evolucionar (o creuen que no ho necessiten) ni totes les marques tenen el producte original i diferenciador per sorprendre en una woman top.
Unes les busquen o les troben per casualitat i d'altres ens vènen a buscar perquè una marca amiga li ha explicat l'experiència.
L'experiència fins ara ha estat positiva?

Sempre hem tingut molt bona acollida tant de clients com de col.laboradors.
No ens cansem de donar les gràcies per aquelles persones que crèien en nosaltres i han portat altre gent a l'Event amb la seguretat que li agradaria l'experiència.
Intentem que sempre siguin diferents per tal que la gent repeteixi sense por a trobar-se el mateix de sempre. La página de Facebook us ha canviat la vida?

Tenim un Facebook de comunitat, no som de comprar seguidors ni d'arribar a persones que creuen en el que fem.
Som fidels a la nostra filosofia, el nostre facebook és com el comerç de proximitat, aquell que són poquets clients però fidels, gairebé amics, tots i cadascun d'ells pot dir alguna cosa positiva de nosaltres personalment o bé perquè li hem fet una assesoria o perquè ha vingut a algún event.
Ni volem vendre glamour com si fòssim una gran superficie... son unes professionals de proximitat que ofereixen seguretat i felicitat als seus clients.


Quin tipus de clients teniu (dona mitjana edat, jove...)

Dones normalment però de tot tipus.
Molta noia joveneta que vol ser model, mares primerenques que no saben què fer amb el seu armari  i els canvis al seu cos, dones més grans que van al casament dels seus fills, homes que regalen els nostres serveis en qualsevol momento i circumstància... hi ha una mica de tot.Què els hi dirieu a una persona que no ha assitit mai als vostres Events perquè entri per la porta gran...

Doncs que descobriràn un món del qual poden endinsar-se poquet a poquet per saber més d'elles mateixes.
Poden venir a una Woman top i trobar que li descobreixin la seva harmonia de color, que li fan una sessió de maquillatge o una demostració d'assesoria. Poden també trobar alguna marca cada amb la qual se sentin còmodes i que presta els seus serveis i d'aquesta manera cada vegada que hagin de comprar-se una peça de roba, l'aconsellem, etc...

D'allà vindrà a una Woman Summer Day i passarà el dia amb nosaltres a l'hotel com si fos una reina, amb esmorçar, dinar, piscina i tallers i Charles a la terraseta; podrà anar descobrint per exemple com influeix en la nostra pell l'alimentació o aprendre amb més profunditat quin tipus de cos té i quines combinacions són les adequades depenent de la temática dels tallers que fem cada dissabte.


La invitació per aquest dijous a l'Hotel Gallery!Ja ho veieu, dues emprenadores que us ensenyen a posar-vos guapes, a trobar la vostra esència i personalitat. Això és fantàstic!

doloplusdesign.blogspot.com   Blog de la DoloCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada